Peanut butter cups

Op een dag kwam één van mijn zoons thuis met Reeses. Mmmmm, zo lekker!! Sindsdien neem ik ze mee als ik ze ergens zie. Ze zijn heel fout (caloriën!!), vaak moeilijk verkrijgbaar en niet goedkoop, maar o zo lekker! Ik besloot om ze zelf te gaan maken en vond dit recept. Het is heel makkelijk te maken en leuk om te doen. Voor wie het ook wil proberen, hier het recept: Voor ca. 10 stuks, 200 gr. chocola (melk, puur of half om half, ik heb het laatste gedaan) , 1/2 cup (ca. 100 gr.) pindakaas die je lekker vindt, 1 eetl. boter, 2 eetl. poedersuiker en een flinke snuf zout. Ook heb je een cupcake blik nodig met de papieren vormpjes erin. Smelt de chocolade au bain marie en doe in elk vormpje 1 eetl. chocola. Smeer met een theelepel de chocola een heel klein beetje langs de zijkant omhoog zodat je straks de pindakaas niet ziet aan de zijkant. Zet de vormpjes een kwartier in de vriezer. Smelt de pindakaas, poedersuiker, boter en zout ook au bain marie. Haal na een kwartier de vormpjes uit de vriezer en doe een eetl. van het pindakaasmengsel bovenop het chocolamengsel. Weer 10 min. in de vriezer en daarna het laatste laagje chocola erop. Nog een kwartier in de vriezer en haal de papiertjes eraf. Smullen maar!!