Pepernoten tiramisu

Een ontzettende hekel heb ik aan eten weggooien! Na 5 december wordt er hier plots gestopt met pepernoten eten, dus daar zit je dan met je restant! Daarom besloot ik vandaag deze pepernoten tiramisu te maken..........
Dit is wat ik erin heb gedaan: Een grote dosis pepernoten, sterke koffie met wat honing en vervolgens heb ik mascarpone met slagroom geklopt (1 pakje slagroom en 1 bakje mascarpone met wat agavesiroop erdoor en eventueel een zakje klopfix) en ik had nog wat gemengd diepvriesfruit. Het vervolg is denk ik bekend voor mensen die al eens tiramisu hebben gemaakt, laag pepernoten besprenkelen met koffiemengsel, daar bovenop een laag mascarpone mengsel en daar bovenop het fruit. Herhaal de pepernotenlaag en de mascarpone laag. Decoreer met wat stukjes achtergehouden fruit en pepernoot stukjes en zet voor een paar uur in de koelkast. O ja, omdat ik geen eiwitten heb gebruikt zoals in een normale tiramisu, is het geheel minder stevig. Neem gewoon een lekkere schep van alle lagen en .......Geniet!!