Lin's Lions Grrrrrrrr... met zelfgemaakte ice tea.

Lions zijn hier thuis erg geliefd, dus ben ik op zoek gegaan naar een recept om ze zelf te maken. Yummie, erg lekker! Met zelfgemaakte ice tea erbij…… Zie hier de recepten. Benodigdheden: 450 gr melkchocolade, 2 pakken frou frou koekjes, 25 gr rice crispies, caramel ( Caramel maak je zo……. blikje gecondenseerde melk, 60 gr boter en 4 el donkerbr. basterdsuiker…….boter smelten, suiker toevoegen en daarna melk, steeds blijven roeren tot het kookt. Even laten koken tot het dikker wordt en blijven roeren. Even af laten koelen. ) Bekleed een vierkant bakblik van ca 20x20 cm met bakpapier. Smelt 250 gr van de chocolade au bain marie, schep de helft hiervan in de bakvorm en strijk dit glad. Bedek met een laag frou frou (randjes bijsnijden). Doe de tweede laag chocolade eroverheen en weer een laag frou frou. Schep de caramel hier overheen en zet in de vriezer. Smelt de overige chocola en roer hier de rice crispies doorheen. Haal de vorm uit de vriezer en smeer het chocolade mengsel er overheen. Laat opstijven in de koelkast en haal het daarna uit de vorm en snijd in blokjes met een warm mes. De ice tea maak je door ca 5 eetl. honing( naar smaak meer of minder) in een kan van 2 liter te doen en daar 2 liter kokend water op te gieten. Laat dit even iets afkoelen en doe er daarna 4 zakjes groene thee in of als je losse thee gebruikt ca 7 gr. Laat afkoelen en zet daarna in koelkast. Je kan er munt of citroen aan toevoegen, maar wij drinken hem zo. Geniet ervan.